Onze fabriek gespecialiseerd in headwear, doet professionele dingen met professioneel hart!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Kwaliteitscontrole

Van goede kwaliteit Bleekgele Multifunctionele Headwear voor verkoop
Van goede kwaliteit Bleekgele Multifunctionele Headwear voor verkoop
Dat is grote Fenny, zo hartelijk dank professioneel zoals altijd. Dank voor al uw hulp. blijf in volgende orde in contact.

—— Misser. Charene Loughlin

Mijn vakantie was aardig. Bleekgeel is hier, en er waren fijn, dankt u voor dat. Ik kom terug aan u voor warmere sjaals.

—— Mr.Freddy R Espevalen

Ja ontvangen wij headscarf danken u zeer wij zijn zeer gelukkig. wij zijn gelukkig met het nieuwe pakket en de perfecte kleur.

—— Mrs.Jennifer Wilson

Wij kijken om tot meer headscarves opdracht te geven. kunt u de prijs nog het bevestigen zelfde blijft als uiterste datum die wij gegeven ebben= tot?

—— Ms.Angi Williams

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Gebruik geavanceerde faciliteit, professionele technologie, beroepsmensen met professioneel hart.

 

Hoe controle de kwaliteit:

 

Eerst, de totstandbrenging van de efficiënte functie van de procespatrouille, d.w.z., de totstandbrenging van IPQC voor procesinspectie. De belangrijkste controle toe te schrijven aan procesmethodes, met het verkeerde materiaal, kleur, grootte en andere bulkkwaliteitsproblemen, maar ook andere tijd om de problemen te controleren. IPQC moet het aantal inspectieintervallen specificeren, het aantal tijden controleren, en de controlelijst, het belangrijkste verslag van slechte punten invullen, de kwestie van de belangrijke AUTO van kwaliteitskwesties (correctieve actierapport) om te verbeteren.

 

Ten tweede, is de totstandbrenging van FQC in het proces voor een vaste test, in normale omstandigheden de gehele inspectieverrichtingen, zoals de workshop aan het eind van het product, of één of twee processen een klasse van productie, kunt u FQC gebruiken om productkwaliteit, hetzelfde te verzekeren om Controle te vullen de lijst voor slechte analyse.

 

Ten derde hoe te om IPQC, FQC-thuiswerk te maken?

 

1.  de kwaliteitscontroleafdeling om het systeem te ontvangen, de originele raad, de behoefte om de instructies van een „productinspectie te doen“, die de testpunten (verschijning, grootte, functie, structuur, enz.) detailleert, wijzend op bijzonder naar voren gebogen aan kwaliteitsproblemen de originele raad gemakkelijk is te produceren wanneer het slechte fenomeen). En het tekort in het inspectieproject is verdeeld in Cr (ernstig of fataal gebrek), MAJ (hoofdtekorten), MIN (minder belangrijke tekorten) drie te bepalen niveaus.

 

2. Wanneer de workshopproductie van grote goederen, de workshopleider om het eerste stuk te zijn, de eerste O.K. autoverificatie om het „eerste model in te vullen om het rapport“ te bevestigen (in tweevoud), en dan in bijlage aan het eerste model met het Ministerie van Kwaliteitscontrole, na de inspectie, de testresultaten het „eerste rapport van de steekproefbevestiging zal worden ingevuld“, het „eerste model om het rapport“ te bevestigen over of niet duidelijk, gewoonlijk een half uur met de „eerste model om workshop van het het rapport“ te bevestigen tweede gezamenlijke antwoord, kwalificeerde om het eerste model te ondertekenen in bijlage aan de „instructies van de productinspectie“, om te betalen IPQC voor de kwaliteit van het proces om de basis te bepalen om te testen. De ongeschikte directe reactie om de workshop te verbeteren, de workshop verbeterde na de goede terugkeer aan autoverificatie, verstuurde het „eerste model opnieuw om het rapport“ en het eerste model, tot o.k. te bevestigen.

 

3. Als de kwaliteitscontroleafdeling om oud, meer dan een half uur, korte levertijd, door de fabriek goedgekeurd te bevestigen, de workshop autoverificatie kan zijn, eerste zelf-productie, IPQC volgens de instructies“ inspectie „van de productinspectie. Het eerste stuk van bevestiging is bevorderlijk voor het proces, met het verkeerde materiaal, kleur, grootte en andere kwesties van partijherwerking. Productieworkshop op het „eerste model wordt gebaseerd om het rapport“ en het eerste modelwerk te bevestigen dat.

 

4. IPQC volgens het de tijdinterval van de reisinspectie, het aantal inspectie eens, het eerste model, het „eerste model om het rapport“ te bevestigen, „de instructies van de productinspectie“ voor inspectieverrichtingen. Zoals in de reisinspectie in kwaliteitsproblemen wordt gevonden, IPQC-behoefte om naar de laatste inspectieperiode terug te keren, die stroomafwaarts de slechte goederen blokkeren die.

 

5. FQC ook op het eerste model, het „wordt gebaseerd eerste model om het rapport“ te bevestigen, „de instructies van de productinspectie“ voor inspectieverrichtingen die. IPQC-reistest in de slechte die projectstatistieken wordt gevonden aan FQC, zodat de test slechte punten van FQC IPQC voor het zeer belangrijke testen worden. verstrekt die Gekwalificeerd deeg „PAS“ onder de goederen, onaanvaardbare „NG“ herwerking, moeilijk die de kwaliteit van de kwestie te bepalen aan het materiële controleteam, door het materiële controleteam wordt voorgelegd voor het definitieve besluit.

 

Ten vierde, als u een betere kwaliteitsborging, in IPQC, FQC-opstellingsqa wilt, FQC-kan de test na de productbemonstering, u het militaire standaard105e de bemonsteringsplan van de V.S., of het programma van de de bemonsteringstest van China GB2828 en andere normen gebruiken, een bepaalde AQL-waarde, zoals AQL nemen: Cr = controleren 0 MAJ = 1,5 min = 2,5, en dan het strikte onderscheid:

 

1, de normale test: in normale omstandigheden om dergelijke tests, inspectieniveau te nemen om „Ⅱ“ te nemen;

2, strikte test: de ononderbroken 5 partijen van twee partijen werden verworpen toen het gebruik van dergelijke tests, het testniveau om „Ⅲ“ te nemen;

3, ontspanningstest: 10 opeenvolgende partijen allen ontvingen toen het gebruiken van deze test, controleren het niveau van „Ⅰ“ in het geval van inspectie, als de kwaliteit van de goedgekeurde partij beter is, en de ononderbroken 5 partijen worden ontvangen, kunnen zij naar de normale inspectie terugkeren, en vice versa.

 

_in het geval van ontspanningtest, als daar een een partij van ongeschikt, het noodzakelijk te om terugkerenen aan de de normaal teststaat. In het bijzonder, is het product onderworpen aan strikte en ontspannen inspectie. Deze maatregelen zijn bevorderlijk voor de rationele toewijzing van arbeidskrachten, zodat QA meer tijd voor verzendingsinspectie heeft, zodat het uiteindelijke doel is de kwaliteit van het product effectief te verzekeren.

 

Certificaten
 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Standaard:Quality Test Report Page 1

  Aantal:HZ1130294/TX

  Uitgiftedatum:2011-06-17

  Vervaldatum:2035-06-30

  Scope / Range:buff scarf

  Uitgegeven door:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Standaard:Quality Test Report Page 2

  Aantal:HZ1130294/TX

  Uitgiftedatum:2011-06-17

  Vervaldatum:2035-06-30

  Scope / Range:buff scarf

  Uitgegeven door:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Standaard:Quality Test Report Page 3

  Aantal:HZ1130294/TX

  Uitgiftedatum:2011-06-17

  Vervaldatum:2035-06-30

  Scope / Range:buff scarf

  Uitgegeven door:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Standaard:Quality Test Report Page 4

  Aantal:HZ1130294/TX

  Uitgiftedatum:2011-06-17

  Vervaldatum:2035-06-30

  Scope / Range:buff scarf

  Uitgegeven door:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Standaard:Quality Test Report Page 5

  Aantal:HZ1130294/TX

  Uitgiftedatum:2011-06-17

  Vervaldatum:2035-06-30

  Scope / Range:buff scarf

  Uitgegeven door:SGS

Contactgegevens
Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Fenny

Tel.: 86-592-5688208

Fax: 86-592-5688511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)