Onze fabriek gespecialiseerd in headwear, doet professionele dingen met professioneel hart!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

Van goede kwaliteit Bleekgele Multifunctionele Headwear voor verkoop
Van goede kwaliteit Bleekgele Multifunctionele Headwear voor verkoop
Dat is grote Fenny, zo hartelijk dank professioneel zoals altijd. Dank voor al uw hulp. blijf in volgende orde in contact.

—— Misser. Charene Loughlin

Mijn vakantie was aardig. Bleekgeel is hier, en er waren fijn, dankt u voor dat. Ik kom terug aan u voor warmere sjaals.

—— Mr.Freddy R Espevalen

Ja ontvangen wij headscarf danken u zeer wij zijn zeer gelukkig. wij zijn gelukkig met het nieuwe pakket en de perfecte kleur.

—— Mrs.Jennifer Wilson

Wij kijken om tot meer headscarves opdracht te geven. kunt u de prijs nog het bevestigen zelfde blijft als uiterste datum die wij gegeven ebben= tot?

—— Ms.Angi Williams

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd
Receptie Receptie Kantoor Theeruimte Bedrijf buiten De tentoonstelling toont 1 De tentoonstelling toont 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 20~30
Jaarlijkse omzet : 600,000-800,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Leveringschina van Xiamenyimeng, Ltd (vóór Xiamen Yuhong Exp.& Imp.Co., Ltd) is een bleekgele sjaal en GLB-levering met een geschiedenis van meer dan 10 jaar, die in Xiamen-stad, Fujian-provincie wordt gevestigd. Onze fabriek werd uitgerust met meer dan 260 naaimachines en 8 borduurwerkmachines. Onze maandelijkse productiecapaciteit is rond 50000 dozs. Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen alle goederen in goede kwaliteit vóór verzending zijn.

 

Onze hoofdproducten omvatten traditionele sporten bleekgele sjaal, honkbal GLB, polaire vacht GLB en sjaal. Wij kunnen ook punten vanaf het ontwerp van de cliënt maken. Onze producten werden uitgevoerd naar de V.S., Europa, Australië en Japan, enz.

 

Wij respecteren goede verhouding met onze huidige klanten en ook scherp zich met onze nieuwe klant te ontwikkelen, onderzoek nieuwe markten.

 

Onze professionele merchandiser teams kunnen de bevredigende dienst verlenen die, zullen uw onderzoeken werden binnen 24 uren worden geantwoord. Onze steekproeflevertijd is rond 5-7 dagen voor regelmatige kappen/hoeden, 10-15 dagen voor speciale ontwerpen. Onze productiedoorlooptijd is rond 25-30 dagen na steekproefgoedkeuring.

 

Wij zijn altijd bij het front van nieuwe technologie en vangst nieuwe populaire stijlen op de markt. Onze professionele kenniservaring en snelle levering zullen de uitstekende dienst aan u brengen.

 

Contacteer ons en laat YM uw betrouwbare partner op lange termijn zijn, zult u iets uniek hier vinden.

Contactgegevens
Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Fenny

Tel.: 86-592-5688208

Fax: 86-592-5688511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)